Om mig

Jag heter Malin Olsson och är en -78. Jag började rida på shettisen Snöret när jag var fyra, Ekenbergs Ridskola när jag var fem och fick min första ponny som åttaåring och började då tävla dressyr. I en väldig massa år så jobbade jag med hästar på heltid, som stallchef, ryttare och tävlingsgroom i ett hoppstall. Jag hade förmånen att kvala och rida hästar i både Falsterbo och Flyinge i grenen dressyr.

Jag har fått många erfarenheter, jobbiga stunder och galet fantastiska stunder. Hästarna släpper jag aldrig, även om jag utövat sporten i varierande grad under de senaste åren. Jag har precis köpt en ”projekthäst” som jag hoppas kunna vända åt rätt håll, då har jag en riktigt bra häst. Hos min underbara vän Josefine i Falkenberg står ett föl vi fött upp och äger tillsammans, Driver. Planen med honom är treårs och sedan unghästchampionaten i dressyr. Jossan lånar min underbara Sorbé, fd svårklasshäst i hoppning som jag haft sedan hon var ett år gammal, och har köpt hennes dotter efter Ludwigs Champion. Jag har också Drivers mamma som är avelssto på grund av en akut skada som treåring. En underbart fin ridhäst och mamma som är utlånad till Julianna i Örebro. Hon skulle bli min stjärna men kommer förhoppningsvis bli mamma till många stjärnor istället. Jag är så glad för dessa fina människor där hästarna har det så bra!

Under perioder har jag, vid sidan av jobbet i stallet, också pluggat på Linköpings Universitet, bl a ekonomi/marknadsföring samt kandidatprogrammet Grafisk design & kommunikation på Linköpings Universitet. Jag jobbar nu som kommunikationsansvarig på Östsvenska Handelskammaren till vardags. På kvällar och helger har jag också träningar i dressyr och hoppning. Jag skriver lite som frilans för Tidningen Ridsport och gör en del logotyper i hästvärlden också – allt detta i mitt eget företag Hästkollen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s