Helghändelser

Igår blev det en dag i hästarna och mysets tecken! I fredags var jag sjuk som en hund så det kändes till att börja med helt fantastiskt att vakna och må superbra! Vid elva åkte hela familjen – jag, Henning och Jack till Hööks för att köpa kyllera till Frida. Eller, ja, till Viggo då. Fridas föräldrar är på skidsemester men hon stannade hemma för hon ville hellre kunna debutera på Eken än åka på semester:) Härlig tjej! Åkte in till Avantia också för jag ville köpa någon typ av lucky charm till henne. Något som alltid kan användas när det är dags för tävling. Det blev ett blingarmband i rött! Jag hoppas hon kommer kunna titta ner på sin arm närhelst det pirrar i magen och veta att vi tror på henne och att hon och Viggo kommer fixa vad än de ställs inför.

Sedan blev det då tävling på Ekenberg. Fridas och Viggos första start och klassen var L A, alltså 110 eftersom Viggo är en D-ponny. Trevlig bana, bra underlag och Frida skötte sig toppen, och Viggo med. På trean med två fyrkantiga bulsiga vattenmattor under kände Frida att hon låg perfekt och slappnade av helt, tittade på nästa hinder och väntade på språnget. Viggo, som kräver lite stöd i handen, undrade var matte tog vägen, tittade ner, såg mattorna och nitade. Rackarns! För allt var perfekt i övrigt, både på framhoppning och bana. Men även om inte första kvalet till Msv B satt så är vi jättenöjda för det var så bra och kontrollerat. Jag kände mig stolt över att vara med just den ponnyn och tjejen.

Igår blev det myskväll och nu ska vi sticka iväg och gå långpromenad med Dellami i solen. Underbart när vårsolen vekligen börjar värma. Jag gillar vacker vinter som det varit i år men ljuset, åh vad jag längtat efter ljuset!

23_2_5

Frida och Viggo, på väg över fyran.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s