Divas nya hem

Det var dags att hitta en lösning. Jag har ett nystartat företag och ingen hög med guldpengar, hallå, jag har liksom jobbat med hästar och pluggat väldigt länge… Kapitalet jag fått med från det är stor kunskap, inte kronor. Drivve kommer bli ett år 2013, han kommer ta upp en egen box. Han blir också gammal nog att börja åka upp mot Norrköping ibland och tränas. Matchningen börjar snart helt enkelt. Jossan har min underbara Sorban men Diva, vad skulle jag göra med min älskade Diva? Jag känner ett så enormt ansvar för mina hästar, måste se till att de har det bra.

Sen i fredagskväll bor Diva i Örebro, hos Julianna som jag följt i hennes blogg och sett att hon har ett stort hjärta för sina hästar. Dessutom har hon lösdrift, min favorithästhållning. Där kommer Diva få det jättebra, och hon och Julianna kommer bli bästisar, det vet jag för Julianna älskar hästar och Diva är underbar och väldigt speciell. Julianna är fodervärd till Diva, som jag aldrig kommer sälja, och jag ser fram emot att följa Julianna när hon väljer hingst till Diva, hålla tummarna kring dräktighet och sedan när fölvakan väntar. Tack Julianna, för att jag kan slappna av och veta att Diva har det bra. Jossan och jag kommer matcha Driver så det/de blivande fölen får en känd storebror som banar väg åt dem;)

Divamednyakompisar

På fredagkväll kom Julianna hem med Diva, på lördagen stod hela gänget och åt från samma hög:) Bild lånad från Juliannas blogg.

Annonser

1 thought on “Divas nya hem

  1. Hon är supergo 🙂
    Det är hon som styr i hagen och tack vare att hon är så ”stark” så har det liksom inte varit nåt bråk alls. Det är bra att hon håller reda på lillhästen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s