121212

Japp, det är ett vackert datum idag. Och det är bara en kvart kvar till kl 12.12 121212. När jag kom hem från stallet imorse hade de snabbvigslar på Nyhetsmorgon…hade inte varit min grej. När det händer ska det vara en dag då man kan njuta i stunden, inte hasta förbi. Men jag tror säkert dessa par ändå fick ett minne för livet!

Har blivit mycket stall de sista dagarna. I måndags tränade först Hanna och Trissan. Hopplektion men mina hopplektioner innehåller mycket markjobb, de får inte börja hoppa innan det är ordning på grejorna:) Sedan åkte jag till Dell. Igårkväll åkte jag från Dell kl 23 och imorse var jag tillbaka kl 06.30 för kl 07.30 kom ET Linda Söderberg Fång och jag ville visa Dell lite riden innan vi gick igenom hennes kropp. Nu håller jag på och packar, laddar ner en ljudbok i telefonen (Storytel, superbra!) och förbereder mig för att åka ner till Falkenberg. Strax efter 18 ska jag hämta min älskling på Landvetter, han kommer från jobbresa i Tyskland, och sedan åker vi direkt till Jossan, Kalle och hästarna! Lovar att det kommer komma massor av bilder och film på Driver under och efter resan:) Det jag inte ser fram emot är vinterväglaget men jag tar lite extra tid på mig för resan ner.

Måste skryta lite också, blev sjukt nöjd med min hyacintplantering till glasverandan! Sex stycken glasburkar/vaser av olika form med vita hyacinter i, tre på varje sida om dörren, blandat med ljus och mossdekorationer. Superfint blev det!

_DSC5924

 

Annonser

1 thought on “121212

  1. Oj, riktigt snyggt!
    Här vågar jag inte pynta alltför mycket för det finns en klåfingrig liten herre i huset 🙂

    Jag undrar om jag kan lägga till dig på Facebook? Hänt lite tråkigheter med min svarta böna. Troligtvis fång igen ochvi ska få in och röntga på måndag. Om det finns förändringar så kommer jag att ge henne den ro hon förtjänar…
    Hoppas du har det toppen där nere. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s