Myser

Sitter uppkrupen i soffan tillsammans med min fina älskling, hunden ligger och sover mätt och belåten på sin pläd nedanför, nöjd efter en långpromenad. Rofylld lycka.

Dagen har spenderats med jobb, som avslutning en träning på Smedby, Trissan och Frida tränade på backen. Det är lite mörkt att ha träningar nu. Blir så många skuggor i skenet av lampan så jag kan inte alltid se allt, som ryttarnas ytterhand. Som tur är avslöjar hästarna vad ryttaren gör och jag har ambitiösa elever som inte vill smita undan. Dialogen kan vara -”Det såg ut som att du tog upp honom först på innertygeln nu och inte ytter, men jag ser inte din ytterhand så jag kan ha fel, hur var det?” och H svarar ”Mmm, jag kom för mycket på innertygeln”. Ha, ha – ingen kan anklaga oss för att inte ha en dialog:) Idag var det i alla fall inte så kallt som jag trodde det skulle vara.

Inne i city hämtade jag upp Henning som kommit med bussen från jobbet. Stackarn hade stått ute och frusit en stund, för jag var lite sen…, men sedan tagit skydd med en macciato inne på Fräcka Fröken:) Vi åkte upp till Folkparken och tog en långpromenad med lille Jack. Härligt att gå hand i hand under gatlampornas i höstkvällen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s