Novembermåndag

November. 49 dagar kvar till julafton. Över 1000 dagar kvar tills Drivers treårsomgång i Flyinge. Längtar lite till båda dessa händelser men njuter i nuet också.

Vad händer då? Jo, jag skriver, fotar och designar. Och så har jag träningar. Jobbar alltså. Fick mitt nya bolagsnamn registrerat häromdagen, blev så glad för nu kan jag komma igång och göra trycksaker. Gillade inte det förra och ville inte göra någon logo ens. Nu är jag Flinga Kommunikation och har bifirman Hästkollen. Känns bra!

Tänkte lägga upp lite bilder på sådant jag gör i eftermiddag. Här på bloggen blir det kanske lite skillnad för jag tänker skriva mer om allt, både hästar och träningar och sådant jobb jag gör som Flinga. Texter kanske inte är så intressant att lägga upp men fotojobb och design kan ju vara kul att se? Och så mer om mitt liv i övrigt. Jag är en nyfiken en som gillar mycket och därför gör mycket.

Mörkret har sänkt sig och träning i skogen var liksom inte aktuellt längre. Så häromdagen blev jag ägare till ett World Class-kort. Bunden i tre år och 369 kr fattigare i månaden men förhoppningsvis bättre hälsa, och förutsättningar för min ridning, rikare. Tränar med min underbara Henning, gör det så mycket roligare, han peppar mig i styrketräningen och hjälper till lite när jag kommer till läget då hjärnan skriker ”lyyyyft!” och armarna säger ”vadå, ursäkta, sade du något?”.

En ny tid är här. Snart kommer kylan och snön men under jorden laddar redan naturen för nästa grönska. Vi går inte neråt utan uppåt, framåt. Kan inte stå still, livet är en rörelse. Så styr rörelsen åt det håll du vill.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s