Måndagshets!

Idag har jag farit runt som ett skållat troll känns det som. Men det har varit en bra dag! Var och skuggtränade när Pether hade träningar borta hos Malin. Han är verkligen en så himla bra tränare tycker jag. Jobbar från avspänning och inte från spänning som jag tycker så många gör. Och Malin sen, gosch min skapare en sån ryttare. Ja, det var verkligen härligt att stå där i solen och se henne rida.

Ser fram mot morgondagen när jag ska få se två nya elever på sina hästar för första gången. Det är verkligen spännande och jag får bra vibbar av deras familjer, tror de verkligen satsar och bryr sig om att göra saker rätt. Att de har höga mål men är tålmodiga och förståndiga nog att nå dem på ett bra sätt, med glada, välarbetade ponnier. Då är det väldigt givande att vara tränare också! Jag blir väldigt engagerad och bryr mig verkligen om hur det går för dem som man hjälper, då krävs det en bra engagemang från elevens/elevens familj sida för att det ska kännas rätt.

Känslan bredvid banan i helgen när Trissan går in och verkligen tänker inne på banan och Patchen hoppar så man får gåshud, den är fantastisk. Om vi har tålamod och matchar Apache med eftertanke och känsla, och Trissan fortsätter ta till sig det man säger som hon gör nu, då är detta verkligen bara början. Trissan och jag ser nästa delmål på vägen. En stor tävling längst ner i södra Sverige nästa år. De har absolut kapaciteten. Dit styr vi.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s