Ibland blir det helt fel

De som håller koll på hästbloggar lär ha surfat in på Tyra Sjöstedts blogg Darios.se ett antal gånger. Igår tog Tyra upp en väldigt otrevligt skriven kommentar i ett inlägg. Kommentaren, kommentarerna till och med, skulle ha skrivits av Josefin Hansén, duktig hoppryttare och en trevlig tjej. Jag tyckte inte alls det lät om Josefin och kontaktade henne. Som jag trodde hade hon inget att göra med kommentarerna.

Så jäkla lågt av någon att skapa en smutskastningskampanj genom att kommentera i hennes namn, tydligt skriva Josefins hemsida och vara riktigt dryg i kommentarerna. När sedan Tyra begick misstaget att reagera på kommentaren och verkligen skälla ut Josefin i ett inlägg, utan att kolla om hon verkligen skrivit kommentarerna, blev det ju bara ännu mer fel. Över 100 kommentarer där folk bara öser skit över en helt oskyldig Josefin. Jag kommenterade på darios.se att Josefin inte skrivit kommentarerna och uppmanade Josefin att kontakta Tyra så det ställs till rätta. Idag är inlägget borta och jag hoppas verkligen att det kommer upp någon inlägg som förklarar det hela.

Josefin är en duktig, trevlig och snäll tjej som hamnat i blåsväder utan att ha gjort en fluga förnär. Tänk på det när ni läser saker på nätet, och tidningar med för den delen. Saker är inte alltid som de ser ut, tänk själv innan du dömer.

Update: Nu har Tyra skrivit om detta i ett inlägg. Bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s