120824

Morsning!

Slutet på augusti redan, heeelt galet. Idag ser vädret i alla fall ut att bli lite bättre än igår, skönt för jag har träning ute ikväll. Inte mysigt att klafsa runt i lera för varesig mig eller hästar. Men jag har varit duktig och beställt hem ett par gummistövlar inför hösten. Även om jag inte är någon gummistövelmänniska så lär det nog behövas med både trädgård och träningar.

Igår tränade Hanna bana borta, det var nyttigt men gick bra. Kände mig lite monsteraktig ibland. Jag blir så jäkla engagerad och som tränare ser man ju redan när de är ute i svängen om det kommer gå väl borta vid hindret. Håller man inte en bra galopp med bjudning i svängen så sitter man ofta i skiten när man kommer fram. Visst kan man korta ännu mer och lägga in extra galoppsprång när det är lägre men det håller inte när man går uppåt i klasserna. Så lika bra att göra rätt direkt. Men när man gapar ”Nu får du skärpa dig och inte sitta och mesa i svängarna- GALOPPERA!” så känner man sig lite hård. Men behövs det så behövs det och Hanna är skön:) Jag frågade om det var ok att jag var så hård och hon utbrast ”gud ja, jag behöver det!”. Bra elever som vill mycket:)

Imorgon ska jag in till NFK och fota ponnytävlingar. Och på söndag ska vi på födelsedagsfest hos släkt men jag hoppas kunna smita in och fota lite på fölmönstringen på Vreta också, ligger på vägen! (så nu vet du det fina Henning;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s