Känslor

Jag saknar min Henning. Han är min ofattbara tur, han är en gren i en strid ström, vårsol på ett fruset ansikte, fast mark under fötterna och vingar på ryggen. Han är en kram när man är ledsen, en brottningsmatch när man är busig, glädjetårar, skratt och rädsla. För att känna såhär mycket innebär att man har så mycket att förlora. Han är det jag aldrig får förlora, för att orka med allt annat man säger förväl till genom livet.

Ikväll är en bra kväll för känslor. Jag var just ute och tittade till hästarna under en stilla sommarhimmel, sjöfågelns rop på avstånd och ett magiskt ljus. Och med en saknad inom mig som får sin belöning imorgon när jag är hos min kärlek igen.

Känslor och känslan. Det är det jag vill fånga när jag gör design, fotar och skriver texter. Någon som kan detta är fotograf Jonas Peterson. Han har blivit en förebild för mig vad gäller fotografi och att förmedla känslor. När han skrev om dagen då han fotade paret från olika delar av världen, som mötts då de båda kämpade för andra människor liv i ett flyktingläger, och bilderna utstrålade den otroliga kärlek de kände för varanda, då satt jag och grät vid datorn. Grät av lycka för vad livet kan innebära, för vad de båda hittade, för vad de en gång kommer förlora då den andra inte längre finns. För henne var han var det man inte kan förlora och hon var hans ofattbara tur.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s