Jaha, då var det bara att åka då…

Ska packa ihop lite grejor och åka mot Falkenberg. Japp, så kan det gå. Jag är ju inte helt oförberedd men hade en så bra plan som gick i stöpet. Det är så att Jossi med familj är på semester och Diva ska till seminstationen. Tid är bokad till imorgon men jag tänkte vara smart och boka om den tiden till torsdag. Då kunde Henning följa med plus att om Diva inte är dräktig så var det närmare till nästa brunst. Är ju inte helt lätt att vara iväg länge med tanke på jobb, elever etc.

Ringde stationen i fredags morse och de höll med om att den planen skulle funka bra, om hon inte hade tvillingrisk, då var måndag ett måste. De skulle kolla i datorn och messa. Igår messade jag hur det gick då jag inte hört något, tänkte att då var det säkert frid och fröjd men ville ha en bekräftelse. Men tji fick jag, tvillingrisk, så det är bara att bege sig mot Falkenberg. Vi älskar ju att åka och hälsa på Jossan och Kalle men de är ju som sagt bortresta, det kostar pengar att åka och risken finns att det blir så lång tid. Jag kan säga att jag är djupt tacksam mot Jossan som fixar detta när hon är hemma. Hon är så väldigt snäll!

Nåväl, dags att packa. Jag åker själv för tyvärr har Henning ett viktigt möte på jobbet imorgon som inte kan bokas om. Lite otur då han annars hade kunnat följa med och jobba från Falkenberg. Så jag får använda tiden i bilen mot Falkenberg för att lista ut hur jag ska få in Diva och Driver och stänga bakom utan hjälp men det löser sig säkert, det brukar saker göra:)

Så ikväll får jag se mina fina hästar igen, det blir pusskalas! Ska ta med kameran och fota Driver, så ni får följa med i hans tillväxt:) Håll gärna tummarna att Diva är dräktig!

Ps. Bor ni i närheten av Falkenberg så har Jossan en jättefin anläggning och boxar till uthyrning, både i uteboxar (som jag gillar skarpt) och i vanligt stall. Eller vanligt och vanligt, det är verkligen superfint. En mysigt nyrenoverad skånelänga med öppningsbara fönster så hästarna kan stå och titta ut. Jossan har dessutom en fantastiskt bra hand med hästarna. Maila mig på malin.olsson@live.com om ni är nyfikna så får ni Jossans kontaktuppgifter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s