Ny vecka!

Älsklingen är tillbaka på jobbet igen så det känns som om vardagen återvänt. Jag gör lite jobb vid datorn, ska fixa lite med min egen marknadsföring och få iväg lite trycksaker för en kund till tryckeriet.

Gårdagens ridpass gick verkligen toppen. Lotta var tillbaka igen efter sin Falsterbovistelse så hon red sin andra häst samtidigt som jag red Calliebus:) Blev glad över fina ord om förbättring i formen efter veckan. Vi pratade om lite framtid kring Callie, Lotta och jag, och det känns verkligen jättekul med de planer vi smider. Även om jag själv får vänta på Driver (den som väntar på något gott…) så är det skitkul rent ut sagt att få hjälpa till med en fin häst under tiden och hjälpa fram Lotta och Callie till framgångar! För de kommer, det är jag säker på.

På tal om Driver så är han en riktig liten sweetheart för alla nere i Falkenberg. Häromdagen hade han fått beröm av Aja som har seminstationen Ågård dit Jossan åker med alla stona. Kul när utomstående säger det också! Diva var inte dräktig i första rundan:( men är nu seminerad igen så håll tummarna, snälla! Så som Driver artar sig verkar ju Diva förärva sig så bra som vi hoppats så en Zackbäbis nästa år vore sååå spännande.

Driver e. Bellagio- De Noir- Warsteiner- Donnerhall- Pik Bube

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s